Advies en kennis over de diervoedermarkt

Bij het op de markt zetten van een diervoedergrondstof komt veel kijken. Kennis van het product bijvoorbeeld. Maar ook zicht op eventuele valkuilen, trends in de markt en de concurrentiepositie. Ronald Mors is een expert op het gebied van nutritionele verkoop. Deze kennis en zijn 25 jaar ervaring op het gebied van productmanagement deelt hij graag met u. Zodat u het volgende bereikt:

Uw product verkopen
Afnemers van uw product verwachten een goede onderbouwing en argumentatie. Ze willen weten waarom ze uw product zouden moeten kopen. Ronald Mors helpt u om deze onderbouwing op te zetten. Door zijn ervaring weet hij wat de klant verwacht. Samen met u zet hij degelijke productpresentaties neer en presenteert deze, als u wilt, aan de klant. Zodat uw product goed in de markt valt.

Ook internationaal
De wereld is groot en wacht op u. Wilt u nieuwe markten verkennen? Een internationale zakenpartner vinden? Een buitenlands product op de Nederlandse markt brengen (of andersom)? Of een verbinding opzetten met bijvoorbeeld Polen? Ronald Mors staat u bij met adviezen.