Wie is MorsVit?

Kennis en advies...
MorsVit Feed Consultancy biedt kennis en advies aan de diervoedermarkt en haar leveranciers. Deze kennis richt zich op product- , marketing- en organisatieontwikkeling. De basis van alle adviezen is nutritie (veevoeding). Met varkens als expertise en pluimvee als tweede tak.
Wat u kunt doen met onze kennis en adviezen? Door inzicht te krijgen in uw product met zijn sterke en zwakke kanten en de diervoedermarkt kunt u inspelen op de behoefte van de klant. U kunt uw product goed op de markt zetten. Nationaal, maar vooral ook internationaal.

...van Ronald Mors
MorsVit is opgezet door Ronald Mors. Ronald heeft zoötechniek (met veevoeding als specialisme) gestudeerd aan de universiteit van Wageningen. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van productontwikkeling, productmanagement, marketing en verkoop. Eerst binnen diverse commerciële organisaties en daarna vanuit zijn eigen onderneming. Ronald is een expert op het gebied van nutritionele (technische) verkoop.

Ronald Mors werkt met veel plezier en altijd met een professionele attitude. Kwaliteit staat voorop, net als respect voor de ander. Verbetering en vooruitgang zijn sleutelwoorden. Daarbij horen langdurige relaties en projecten.